Programma

Vrijdag 5 oktober:

 • 19.00 Lunapark open
 • 19.45 Lampionnoptocht
 • 21.00 - 1.00 "Promillage Onbekend" Entree vrij

Zaterdag 6 oktober:

 • 11.00 Ringsteken
 • 14.00 Vogelschieten
 • 14.30 Jeugdschieten
 • 20.30 Vuurwerk
 • 21.00 - 2.00 Perfect Showband Entree € 10,-

Zondag 7 oktober:

 • 11.00 Kermismarkt/ Entertainment
 • 15.00 Koningshulde
 • 16.00 - 20.00 Kiep Movin' Entree vrij

Maandag 8 oktober:

 • 11.00 Kermis voor ouderen
 • 11.00 Kinderspelen/survival
 • 13.30 Fladderschieten
 • 14.00 Vogelknuppelen
 • 15.00 -20.00 DJ Jari en Yves Berendse Entree vrij

 

De Tent

kermisterborg-110.jpg

Vrijdag om 21.00 uur in de tent: "Promillage Onbekend" (Entree vrij)

Ook dit jaar zal onze Terborgse trots Thijs de Heer samen met Peter Damen acte de presence geven. Doorgaans zul je hen samen met hun makker Krijn, als Degos & Re-Done, achter de draaitafel vinden. Samen staan ze bekend om hun unieke optredens met veel energie op het podium. Ze hebben met hun “raw-hardstyle” inmiddels overal in Nederland opgetreden, maar ook hierbuiten hun sporen verdiend.

Bijna alle grote evenementen zoals Decibel, Loudness en Knock Out! zijn inmiddels van hun to-do-list afgestreept. "Het dak moet eraf!!"

PR foto Perfect.jpg

Zaterdag om 21.00 in de tent: Perfect Showband (Entree € 10,-)

Na al meer dan 20 jaar aan de top te staan van het Nederlandse Entertainment circuit speelt Perfect Showband nog altijd met veel allure. Ze worden ook wel de meest succesvolle band uit het oosten van Nederland genoemd en dat is niet zonder reden.

Perfect Showband is een zeer dynamische band met jaren lange ervaring dat zich uit in muzikaliteit, veelzijdigheid en 100% live beleving. Met hits van toen tot de hedendaagse top 50 gaat overal het dak eraf. Tijdens de speciale shows komen de allergrootste hits aan bod van muzikale grootheden. Alles staat in het teken van interactie met het publiek om er samen een onvergetelijke avond van te maken.

Bij Perfect Showband maakt u kennis met 6 multi instrumentalisten waarvan 5 muzikanten en een geweldige zangeres. Perfect Showband is nog één van de weinige bands waar altijd standaard blazers aanwezig zijn. Doordat er meerdere kunnen blazen komen de trompetten, saxen en trombone elke show weer naar voren. Dit onderscheidt hen van vele andere bands!

Laat je verrassen door de kracht van talent, enthousiasme en ervaring! 

Meer informatie op hun website www.perfect-showband.nl

Kaarten voor de zaterdagavond zijn te verkrijgen bij:

 • Bonbons Terborg, Sint Jorisplein 12, Terborg
 • Pömpke, Slakweg 10, 7011 EW Gaanderen

 

 

kiep-movin.jpg

Zondag om 15.00 - 20.00 uur in de tent:  Kiep Movin' (Entree vrij)

Kiep Movin’ is een veelzijdige band met een groot muzikaal verleden. Al op jonge leeftijd zijn de bandleden het muzikanten leven ingestapt en hebben gespeeld in bands als “Take It Easy”, “Excalibur”, “Kaliber”, “Magic Showband” en “Bolero”. Hiermee hebben ze hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend. Door de jarenlange ervaring is Kiep Movin’ een band met een zeer gevarieerd repertoire.

De belangrijkste kenmerken van Kiep Movin’ zijn veelzijdigheid, professionaliteit en een positieve uitstraling. Met een flinke dosis enthousiasme zorgt Kiep Movin’ voor een geslaagde avond! 

Geert, Ben en René bundelen als trio al hun muzikale ervaring om van elk feest, of evenement, iets moois te maken

Maandag om 15.00 -20.00 uur in de tent: DJ Jari en Yves Berendse (Entree vrij)

DJ Jari
Wie DJ Jari niet kent heeft de afgelopen 2 jaar onder een steen geleefd. Jari ten Have, geboren en getogen in Silvolde, heeft zich de afgelopen jaren flink opgewerkt in de DJ wereld. Hij draait menig 16+ feestje in Café ’t Centrum plat en heeft zelfs al de stap gezet buiten Gelderland. DJ Jari staat bekend om zijn keuze voor FEESTMUZIEK. Van de Partyfriex, ABBA en AC/DC tot aan Ronnie Flex, niks is te gek voor deze baas! Zijn eigen carnavalsmix scoorde dit jaar bijna 100.000 views op Youtube en het is dus hoog tijd dat hij op de Terborgse kermis gaat draaien. DJ Jari zal de maandag voorzien van scheurende house beats, lekkere moombahton en voornamelijk FEEST!

Yves Berendse
Yves Berendse is een getalenteerde Zandvoortse zanger geboren te Haarlem. Tijdens zijn achttiende verjaardag traden tijdens een voor hem georganiseerde surprise party in zijn stamcafé ‘De Klikspaan’ diverse artiesten op. Als verrassing voor zijn ouders pakte Yves zelf de microfoon en zong een aantal nummers voor hen. Dit werd door de aanwezigen met zoveel enthousiasme ontvangen dat Yves vele weekenden in zijn stamcafé de microfoon ter hand nam en de gasten vermaakte met zijn optredens. Wat als een geintje begon groeide uit tot zijn passie.

Vele optredens verder en podiumervaring rijker maakt Yves de stap richting een professionele zangcarrière en lanceerde op maandag 20 april 2015 voor ruim 600 mensen zijn eerste debuutsingle ‘Voor jou’. Recentelijk won Yves Berendse de talentenjacht van de bekende Amsterdamse horecagelegenheid ‘Jantjes verjaardag’ en mag zich hiermee de huiszanger noemen van deze kroeg. 28 Oktober 2015 presenteerde Yves op een ludieke actie zijn tweede single ”Droomvrouw”. In een grote feesttent recht voor de deur van het Café waar het voor Yves Berendse allemaal begon, stonden ruim 500 mensen hem bij om dit prachtige moment met hem te delen. Met twee hits op zak werkt Yves verder aan pakkende liedjes.

Door zijn professionaliteit en muzikaliteit is een optreden van Yves Berendse een unieke ervaring!
 

Extra 

ontwerp: roy mulder realisatie: voskotan webservices