Programma

Vrijdag 29 september:

 • 19.00 Lunapark open
 • 19.45 Lampionnen optocht
 • 21.00 - 0.100 DJ Thijs de Heer
  Entree vrij

Zaterdag 30 september:

 • 11.00 Ringsteken
 • 14.00 Vogelschieten
 • 14.30 Jeugdschieten
 • 20.30 Vuurwerk
 • 21.00 - 0.200 Perfect Showband Entree € 10,-

Zondag 1 oktober:

 • 11.00 Kermismarkt/ Entertainment
 • 14.00 Koningshulde
 • 15.00 - 20.00 Duo Xplain! Entree vrij

Maandag 2 oktober:

 • 10.00 Kermis voor ouderen
 • 11.00 Kinderspelen/survival
 • 13.30 Fladderschieten
 • 14.00 Vogelknuppelen
 • 15.00 -20.00 DJ Elmo Entree vrij

 

De Tent

image001.jpg

Vrijdag om 21.00 uur in de tent: DJ Thijs de Heer (Entree vrij)

Ook dit jaar zal onze Terborgse trots Thijs de Heer acte de presence geven.

Doorgaans zul je hem samen met zijn makkers Peter en Krijn, als Degos & Re-Done, achter de draaitafel vinden. Samen staan ze bekend om hun unieke optredens met veel energie op het podium. Ze hebben met hun “raw-hardstyle” inmiddels overal in Nederland opgetreden, maar ook hierbuiten hun sporen verdiend.

Bijna alle grote evenementen zoals Decibel, Loudness en Knock Out! zijn inmiddels van hun to-do-list afgestreept. "Het dak moet eraf!!"

 

PR foto Perfect.jpg

Zaterdag om 21.00 in de tent: Perfect Showband (Entree € 10,-)

Na al meer dan 20 jaar aan de top te staan van het Nederlandse Entertainment circuit speelt Perfect Showband nog altijd met veel allure. Ze worden ook wel de meest succesvolle band uit het oosten van Nederland genoemd en dat is niet zonder reden.

Perfect Showband is een zeer dynamische band met jaren lange ervaring dat zich uit in muzikaliteit, veelzijdigheid en 100% live beleving. Met hits van toen tot de hedendaagse top 50 gaat overal het dak eraf. Tijdens de speciale shows komen de allergrootste hits aan bod van muzikale grootheden. Alles staat in het teken van interactie met het publiek om er samen een onvergetelijke avond van te maken.

Bij Perfect Showband maakt u kennis met 6 multi instrumentalisten waarvan 5 muzikanten en een geweldige zangeres. Perfect Showband is nog één van de weinige bands waar altijd standaard blazers aanwezig zijn. Doordat er meerdere kunnen blazen komen de trompetten, saxen en trombone elke show weer naar voren. Dit onderscheidt hen van vele andere bands!

Laat je verrassen door de kracht van talent, enthousiasme en ervaring! 

Meer informatie op hun website www.perfect-showband.nl

 

Xplain.jpg

Zondag om 15.00 in de tent:  Duo Xplain! (Entree vrij)

Xplain! is 1 oktober 2015 van start gegaan. Opgericht door Arthur ter Voert. Tussen 1998 en 2015 was hij de oprichter, leadzanger en toetsenist van de bekende cover- en nederpopband HIKE. Onder andere bekend van de zomerhit 'Lekker lekker in de zon.' Met 17 jaren ervaring bij HIKE, en 120 optredens per jaar, weet hij inmiddels hoe een avond muzikaal ingevuld kan worden om te zorgen dat het al snel tot een feestelijk hoogtepunt komt!

Arthur was te zien in het RTL4 programma The Voice of Holland, seizoen 6 (2015-2016) waar hij in de 'battles' stond en uiteindelijk verloor van 'bijna-winnaar' Dave Vermeulen. Dave werd uiteindelijk tweede! Via het muzikale circuit kwam hij terecht bij gitarist en zanger Roel Geerts. Roel was de frontman en gitarist van de John Mayer Tribute Band. Daarnaast is hij audiotechnicus en geluidsman.

Xplain! Een live tweemansband die bestaat uit ervaren musici met 100% live zang en spel. Ze maken gebruik van een zeer moderne, nieuwe licht- en geluidsinstallatie. Veel aandacht voor geluidskwaliteit, volume en het lichtplaatje dat perfect is afgestemd op het repertoire. Xplain onderscheidt zich door muzikaliteit, uitstraling, enthousiasme en een gevarieerd eigentijds repertoire met elkaar te combineren tijdens een avondvullend programma.

Een uitgebreid repertoire, gebracht met kwaliteit, show en humor! Xplain! speelt hierbij moeiteloos in op de wensen en reacties van het publiek en hierbij kunnen vele stijlen de revue passeren, van dance tot stevige rock en van Latin tot gezellige (Nederlandse) feestmuziek! Van 'Gouwe Ouwe' tot de meest moderne Top-40 hits. Een polonaise, meezinger of ballad.

Met Xplain! ziet u een duo dat klinkt als een volledige live band met een zeer volwassen geluid en een indrukwekkend lichtplaatje! Een optreden dat volop muzikaliteit en entertainment garandeert! Bekijk de videoclips op het Xplain! kanaal op YouTube voor een indruk.
 

djelmo.jpg

Maandag om 15.00 uur in de tent: DJ Elmo (Entree vrij)

DJ & Drive in Show Elmo is voorzien van een professionele show met kristalhelder geluid en een oogstrelende lichtshow. Smaken verschillen en dat weten wij als geen ander! Hou je van muziek uit de 70s, 80s, 90s of meer van Hollandse hits? Wij passen ons aan!

Bezoek de website van DJ Elmo voor meer informatie

 

Twitter

ontwerp: roy mulder realisatie: voskotan webservices