LAMPION OPTOCHT

Vrijdag 29 september om 19.45 uur 

Er is een klein stadje in de Achterhoek waar men tradities waardeert en in ere houdt. Waar men het leven geniet en samen viert dat het al meer dan 600 jaar bestaat. Er zal in dat verre verleden misschien nog geen lampionoptocht zijn geweest maar de kermis was er al wel. En deze kermis begint ook al vele jaren met de lampionoptocht. Een traditie waarbij jong en oud samenkomt om het leven met elkaar te vieren, een traditie waar we best een beetje trots op mogen zijn.
De dagen worden weer korter en wat is er dan mooier dan een verlichte stoet die door de straten trekt op weg naar een al even mooi verlicht lunapark.

TIJD EN ROUTE

19.45 uur vertrek Van Homoetstraat

Route
Van Homoetstraat – Borgsche Rieten – Julianastraat – Vulcaanstraat – Nijverheidsstraat – Neering Bögelstraat – Steengrachtstraat – Bosboomstraat –  Industrieweg – (rondje) Antonia – oversteken van Damstraat (Kermis)

Voor de optocht komen we gezellig even bij elkaar, aan de Van Homoetstraat, waar de kinderen wat drinken en snoep wordt aangeboden. Heb je zelf een lampion geknutseld, lever hier dan ook het bonnetje in.
Je maakt dan kans op een prijsje!

We wachten dan samen totdat de zon ondergaat en de muziekkorpsen ons komen ophalen.
Samen geven we de versierde straten van Terborg nog een beetje meer kleur en kan de kermis beginnen.

Een hele fijne kermis allemaal!